Floral Fundamentals op Chelsea Flower Show

Floral Fundamentals, de organisatie van kwekers, handelaren en arrangeurs die zich inzet voor bijzondere bloemen en planten en nieuwe toepassingen, is dit jaar deelnemer aan de fameuze Chelsea Flower Show. Stimuflori helpt een handje mee. Want de doelstellingen van Floral Fundamentals spreken ons aan. En de Chelsey Flower Show is een toonaangevend evenement, dit jaar van 22 tot en met 26 mei in Londen.

Arrangeurs van Floral Fundamentals zijn gepassioneerde vakmensen.

Wie er bij wil zijn, moet snel kaarten kopen: de Chelsey Flower Show is elk jaar uitverkocht. Floral Fundamentals heeft het dankzij heel veel inspanningen voor elkaar gekregen deel te kunnen nemen. Duizenden bloemisten kunnen tijdens de show worden geïnformeerd en geïnspireerd. En minstens zo belangrijk: de internationale vakpersaandacht voor de jaarlijkse Chelsey Flower Show is fenomenaal.

Bovendien geeft deelname aan de Chelsey Flower Show aan Floral Fundamentals een impuls. Gepassioneerde bloemisten, handelaren en kwekers, die elkaar informeren, inspireren en assisteren, zijn belangrijk voor de sierteeltsector. Zij dragen het vakmanschap uit, waar ook Stimuflori trots op is en respect voor heeft.

 

Nieuwsbrief maart 2018

Met de introductie van www.stimuflori.nl heeft de Stichting Fonds in april 2014 een praktisch initiatief gelanceerd waardoor projecten op het gebied van promotie en innovatie voor de Nederlands sierteeltsector financieel kunnen worden ondersteund.

 

Klik hier voor het Innovatiefonds Hagelunie, dat sectorbreed actief is in landbouw en (glas)tuinbouw.