Winfried Versluis

bestuurslid Stichting Fonds/Stimuflori

Met het aantreden van Winfried Versluis als opvolger van de tot Stimuflori-ambassadeur benoemde Joop Straathof per 1 januari 2018 verzekert het bestuur zich van continuering van de inbreng vanuit de sierteeltsector.

Dit in combinatie met praktische kennis van de digitalisering. Versluis is van huis uit de bloemsector met de paplepel ingegoten en begon in 2014 zijn eigen onderneming in bemiddeling van bloemen Flowers Connect/Tulips & More. Daarvoor deed hij in verschillende functies bij Royal FloraHolland en Tulpen.nl relevante ervaring op.

Illustratie 5 : foto bestuur in Historische Tuin Aalsmeer (vlnr: Cor Vonk Noordegraaf, Wim Kea, Winfried Versluis, Piet Wapperom, Fons Overwater). De rozenkas is met steun van Stimuflori gerenoveerd en de rozencollectie is nog steeds een bron voor veredelaars…

Met de introductie van www.stimuflori.nl heeft de Stichting Fonds in april 2014 een praktisch initiatief gelanceerd waardoor projecten op het gebied van promotie en innovatie voor de Nederlands sierteeltsector financieel kunnen worden ondersteund.

 

Klik hier voor het Innovatiefonds Hagelunie, dat sectorbreed actief is in landbouw en (glas)tuinbouw.